vrijdag 31 maart 2017

Urenlang knutselplezier met de confetti op Tafel knutselbox!


Fonkelnieuw, spiksplinternieuw, gloednieuw….! Ja, Confetti op Tafel heeft iets nieuws. Vanaf april starten we met de knutselbox. Een box speciaal voor knutselaars die het heel erg leuk vinden steeds iets nieuws uit te proberen. Met 3D-verf. Ik leg je alles uit in dit blog. Lees je mee?

Wat houdt de Confetti op Tafelknutselbox in?

Elke maand komt er een nieuwe Confetti op Tafelknutselbox met 3D-verf uit. Daar zitten 3 tubes – verschillende kleuren – 3D-verf in, waardoor je de tubes kunt sparen. Zo ben je niet in één keer een heel groot bedrag kwijt. Klinkt goed toch?
Ook stop ik in de Confetti op Tafel knutselbox elke maand een andere ondergrond, zodat jij de 3D-verf op verschillende materialen kunt uitproberen. In april is het een houten broodplank waar jij een memobord van maakt. Leuk hè?
Met een filmpje en een uitleg op papier leer ik jou wat je moet doen om de allerleukste of allermooiste afbeelding met de 3D-verf  te creëren met verschillende verftechnieken proberen. Urenlang knutselplezier gegarandeerd! Oh ja, wil je andere kleuren 3D-verf? Laat het me dan even weten.

Wat is 3D-verf?

3D-verf is een reliëfverf op waterbasis  en is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals kunststof, textiel, hout en metaal. De platte tube geeft goed grip en de punt zorgt ervoor dat je met de verf gelijk een 3D-effect krijgt. De 3D-verf heeft een droogtijd van 24 uur en je kunt het rechtstreeks vanuit de tube gebruiken of om ermee te sponsen of te verdunnen met water.

De Confetti op Tafel knutselbox aanschaffen doe je zo!


De eerste Confetti op Tafel knutselbox kun je nú bestellen. Elke maand komt er een nieuwe knutselbox, maar je kunt ze ook los bestellen. Zo kun je heel relaxt de Confetti op Tafel knutselbox uitproberen. En vind je het niks? Nou, dan stop je gewoon.

Ben jij een echte knutselaar? En wil je alles proberen en de tubes 3D-verf sparen? Schaf dan de knutselbox aan! Wanneer je een keer de ondergrond niet leuk vindt, dan sla je gewoon over. Zo makkelijk werkt het. En zo leuk is het!

Wil je meer informatie over de Confetti op Tafel knutselbox of wil je deze shoppen? Ga dan snel naar https://www.confettioptafel.nl/a-47910901/3d-verf/knutselbox-3d-verf-april/ of stuur me een mailtje: info@confettioptafel.nl

Knutsel je mee?
www.confettioptafel.nl

Creatieve groet,

Annie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten